lyngheiane
Lyngheiane

Boligprosjektet Lyngheiane

Lyngheiane er Knarvik sitt nyeste sentrumsprosjekt. Her kommer over 100 selveierleiligheter fordelt på 5 bygg. Det første byggetrinnet består av 3 bygg, en takhage, et glasshus og to etasjer med næring. Byggetrinn 2 består av 2 bygg, en takhage og to etasjer med næring. 

Lyngheiane sine boliger er ikke på bakkeplan. Som du ser på illustrasjonen ovenfor, er boligetasjene over to etasjer med næring. Med muligheter til å gå rett ut på takhagen, som er til disposisjon for alle beboerne i Lyngheiane.

Her er det tilrettelagt for at du skal få en rolig og nær hverdag i eget hjem.
Det er også tilrettelagt for sosiale soner, både i Lyngstova, felles kjøkken, biblioteket og takhagen.

Velkommen hjem til Lyngheiane.

Lyngstova


Selv om vi er kjent for vår værstahet, så er det godt å slippe å være ute iall slags vær. Mellom to av byggene planlegges en egen glasshage – Lyngstova.


Lyngstova vil gi beboere mulighet til å sosialiseres, møtes og skape sitt eget fellesskap. Kanskje er du den som liker å stikke innom for å se etter kjentfolk, eller dere er flere som liker både strikking og golf. Området er tilrettelagt for sosialisering, men også rom for deg som ønsker å lene deg tilbake i vakre omgivelser med naboen sitt siste boktips i delingsbokhylla.

Felles kjøkken

Ved Lyngstova kommer også et eget kjøkken – hvor du kan invitere inn til enkel servering. Kanskje ønsker du å invitere til bursdagfeiring, naboene på hyggelig julegløgg eller storfamilien til privat selskap?

Felles kjøkken kommer i bygg B2 sin første etasje, med utgang til glasshuset, Lyngstova. Kjøkkenet vil være fullt innredet. Stekeovn, kjøleskap, koketopp og oppvaskmaskin.

Felles møterom

I nærheten til felles kjøkken finner du også et møterom. Dette rommet er perfekt for årsmøter til sameiet, privat bursdagsselskap eller bingokveld. 

Møterommet vil være fullt møblert. 

Bibliotek

Ønsker du å lene deg tilbake i vakre omgivelser, kommer det også et eget bibliotek for beboerne på Lyngheiane. Biblioteket finner du i bygg B2 sin andre etasje, rett over felles kjøkken og møterom. Her kommer det sittegrupper, godt leselys og bokhyller. Fyll opp hyllene med naboen sitt siste boktips i delingsbokhylla. 

Takhagen

Underliggende parkeringsanlegg, 2 etasjer med næring og 3 boligetasjer. Slik er rekkefølgen på Lyngheiane. Boligene vil derfor ikke være på bakkeplan, men med utgang til takhagen.

Om sommeren kan du se klematisen klatre opp pergolaen fra din egen terrasse. Ta morgenkaffen i termokoppen for en liten rusletur ut på takhagen. Høstfesten arrangeres en av de nydelige regnfrie dagene rundt bålplassen.
Utekjøkken, insektshager og bålpanner vil skape en levende takhage på flere måter. Alt ligger til rette for et rikt liv både inne og ute.

Næring 

På bakkeplan og en etasje opp kommer det næring. Her planlegges det for dagligvarebutikk, treningssenter, kafe og andre butikker. 

Start dagen med å ta heisen ned i førsteetasje og plukk med deg et dagsfersk brød og en hyggelig prat med naboen. Eller kanskje du har glemt kjøttdeig til fredagstacoen?

Det forventes flere spennende aktører i næringsarealet. Følg med for oppdatering.

Parkering

I Lyngheiane kommer det underliggende parkeringsanlegg. Her er det mulighet for særskilt kjøp av parkeringsplass.
Kjøper du p-plass, har du også mulighet til å kjøpe el-bil lader. Den vil være ferdig montert på din p-plass ved innflytting.
Parker bilen og ta heisen rett opp i næringsdelen eller din nye bolig. Det kommer også flere gjesteparkeringer til disposisjon for beboerne på Lyngheiane. 

Distanser

Kollektivt

Buss – 100 m

Skoler

Barneskole – 620 m

Barnehager

Furustubben – 50 m

Butikker

Dagligvare – 200 m

Beregn reisetid

Prøv reisetidskalkulatoren for å se hvor lang tid det tar å reise hit fra ditt utgangspunkt, med ulike transportmidler

Visuals by 3D Estate | Powered by Plyo