lyngheiane

Leilighet i sola og moderne livskvalitet


I Lyngheiane kan du velge leiligheter i ulike størrelser både en-, to-, tre- og
fireroms leiligheter (fra ca 30 - 120 kvm). Leilighetene har moderne og
praktiske planløsninger, hvor hver kvadratmeter er godt utnyttet.

Kjøkken

I Lyngheiane får du kjøkkenet levert fra kvalitetsleverandøren HTH i en tidløs og delikat beige farge med sorte detaljer. Laminat benkeplate leveres i moderne farge som passer godt til fronten på kjøkkenet - Ønsker du andre farger på front og laminat benkeplate, har du flere varianter å velge mellom, uten pristillegg.

Nevnte vi at hvitevarer fra Siemens er inkludert?

Baderom

Badet er stilrent og moderne med fliser. Innredningen leveres i hvit med skuffer for oppbevaring. Spotter i tak, og speil over vask med lys. Elektrisk varme i gulv for høy komfort.
En god morgen starter på baderommet!


Soverom

Soverommet er det første du ser hver morgen og det siste du ser før du legger deg. I Lyngheiane har de fleste hovedsoverommene god størrelse. Dette er for at du skal kunne skape deg god garderobeplass for både klær, sko og andre ting. Noen leiligheter har også walk-in-closet. Dette er for å skape mer romfølelse og et organisert hjem.


Tilvalg

I Lyngheiane, som enhver nyboligprosjekt, er det tilrettelagt for at du skal kunne skape ditt eget hjem med ditt eget preg. Derfor får du muligheten til å gjøre tilvalg i din nye bolig. Endre gulv, farge på vegg, flis og kjøkken, og mye mye mer. 

Alle tilvalgsendringer kommer mot et pristillegg. Dette er en prosess som kommer etter signering av kjøpskontrakt og blir gjennomført av tilvalgsansvarlig i Consto. Du får også eget kjøkkenmøte med HTH. 

Dette er en spennende prosess, så vi anbefaler at du allerede begynner å finne inspirasjon til hva du vil endre, rett etter boligkjøp. Vi anbefaler også å sette opp et budsjett, en av de største fordelene er at man får bedre oversikt og kontroll over egen økonomi.

Visuals by 3D Estate | Powered by Plyo