lyngheiane

Knarviks nyeste sentrumsleiligheter

Leilighet i sola og moderne livskvalitet. Her kommer både boliger og to etasjer med næring. 

Moderne sentrumsleiligheter over bakken

Flott utsikt, store grøntarealer og sentrum som nærmeste nabo, oppfyller boligdrømmen du og dine har ventet på. Lyngheiane ligger sentralt i Knarvik sentrum, 28 km fra Bergen sentrum, og består av fem bygg totalt.

Med sine trygge omgivelser innbyr Lyngheiane til mangfold. De fleste aldersgrupper og livssituasjoner kan finne noe som passer seg her. Ønsker du en bekymringsløs og vedlikeholdsfri hverdag i en helt ny leilighet? Da kan Lyngheiane være noe for deg.

Pris

Fra Kr 1.750.000,-

Kvm.

Fra 31 - 120

Ant. rom

1 - 4

Er utsikt viktig for deg?
Se utvalgte leiligheter sin utsikt i 360.

Gode solforhold

For regnfrie dager

Fjordutsikt

Fra mange enheter

Lyngstova

Felles møteplass

Takhage

Felles grøntområde

  • Planlegging

  • Kommer snart

  • Salget er i gang

  • Byggestart

  • Innflytting

Leilighet i sola og moderne livskvalitet

I Lyngheiane kan du velge leiligheter i ulike størrelser både en-, to-, tre- og fireroms leiligheter (fra ca 30 - 120 kvm).  Leilighetene har moderne og praktiske planløsninger, hvor hver kvadratmeter er godt utnyttet.

Takket være den fine beliggenheten og høyden vil flere leilighetene nyte godt av både fjordutsikt og gode solforhold – kvaliteter en hardbarka vestlending vet å sette pris på.

I tillegg er det store grøntområder, med gode sosiale fasiliteter for både små og store. Mellom to av byggene planlegges en egen vinterhage – Lyngstova. Det kommer også eget biblotek, felles kjøkken og møterom - til disposisjon for beboerne i Lyngheiane.

Velkommen på visning

Visningssenteret vårt er åpent hver onsdag fra kl 15.00-17.00. Velkommen innom for en hyggelig boligprat!

Ta kontakt her!

Se siste oppdatering direkte fra utbygger her.

Hva sier arkitekten?


 Prosjektet Lyngheiane har vært et spennende prosjekt med et godt samarbeid med engasjerte eiere og oppdragsgivere. Resultatet er et flott prosjekt med stedtilpasset arkitektur i enden av Knarviks nye bygate - Kvassnesvegen. 

En av de kvalitetene vi liker best ved prosjektet, er hvordan bygningsvolumene er oppdelt og hvordan dette er med å skape gode rom og forbindelser både ute og inne. Trappen opp til takhagen fra bygata er et slikt element. Den skaper en god forbindelse mellom bylivet og den rolige atmosfæren i takhagen, samtidig som den er et brudd i fasaden som gir bygata et variert og spennende uttrykk. 

 Materialpaletten er også en kvalitet vi er veldig fornøyde med. Blandingen av det robuste og tunge i teglsteinen på bakkeplanet mot det lette uttrykket i balkongene med spiler og glass. Vegetasjonen er med på å skape myke og lune områder, og de store vindusflatene skaper åpenhet, da de slipper inn godt med dagslys og gir utsyn til en fantastisk utsikt. I vårt nordiske klima har også farger en stor betydning, hvor vi her har valgt jordtoner som brunt, sandfarget, terrakotta og oker, sammen med grønt. 

Midt mellom by og natur

Med Knarvik senter og busstasjonen et steinkast unna har Lyngheiane den perfekte beliggenhet for et enkelt hverdagsliv.

Med sentral beliggenhet langs E39 er Bergen knappe 25 minutter unna i bil.

Kollektiv

Buss – 100 m

Skole

Ungdomsskole – 350 m

Barnehage

Furustubben – 50 m

Butikker

Rema 1000 – 200m

Kontakt megler

Visuals by 3D Estate | Powered by Plyo